ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ

Μακροχρόνια Μίσθωση, ενδιαφέρεστε?

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Μακροχόνια μίσθωση στην πόλη της Κέρκυρας τώρα διθέσιμη σε όλους.Πώς σας ακούγεται η  ιδέα της εργασίας από το αν το συνδυάσετε με μια βόλτα στην Κέρκυρα; Μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτήν την ευκαιρία με τη μακροχρόνια διαμονή μας. Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, ανέσεις στο δωμάτιό σας και  την ομορφιά του νησιού μόλις απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας.

Με περίπου 30.000 κατοίκους, η πόλη της Κέρκυρας φιλοξενεί το ένα τρίτο του πληθυσμού της περιφερειακής ενότητας της Κέρκυρας. Το ιστορικό κέντρο βρίσκεται στην παλιά πόλη, οι προμαχώνες του οποίου το εμπόδισαν να εξαπλωθεί, με αποτέλεσμα τη μοναδική αρχιτεκτονική του, με ψηλά σπίτια να υψώνονται σε αρκετούς ορόφους, στενά σοκάκια (καντούνια) όπου οι ντόπιοι κρέμονται τα ρούχα τους για να στεγνώσουν και μικρά τετράγωνα. Είναι η μεγαλύτερη διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Ελλάδας και μία από τις πιο όμορφες της Μεσογείου, που αναφέρεται ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 2007.

Εάν μπορείτε να φανταστείτε ότι εργάζεστε σε ένα νησί, το οποίο θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα μέρη στην Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε τιμή και διαθεσιμότητα για την  εμπειρία της εργασία σας από το σπίτι στην Κέρκυρα.

Οι τιμές μας :

2κλινο 550 ο μηνας, 2 εβδομαδες 437, μια εβδομαδα 315 και 40 ευρω καθε
μερα παραπανω
τρικλινο 608 ο μηνας, 2 εβδομαδες 485, εβδομαδα 350 και 45 ευρω η μερα.

Στείλτε μας το αίτημά σας και αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στη Κέρκυρα!